MENÜ
                                            Vidovenyecz Andrea
                                            tánc és mozgáskultúra honlapja
Vezet a ritmus...

Vidovenyecz Andrea vagyok.

1983 óta foglalkozom a versenytánccal. Tanulmányaimat tánciskolában kezdtem, majd versenytáncos lettem a Tisza Volán Versenytánc Klubban Szegeden. A kezdő kategóriától a csúcsosztályig kitartó munkával jutottam el.

 

Letéve a profi vizsgát, standard táncokból indultam a Profi Magyar Bajnokságon 1996-1997-ben. Ott elért eredményeim révén képviselhettem Magyarországot partneremmel 96-ban a Magyarországon megrendezett Világbajnokságon, az angliai Európa Bajnokságon, majd a következő évben szintén Angliában a VB-n és Lengyelországban az EB-n.

 

A hosszú évek alatt rengeteg versenyen vettem részt itthon és külföldön: Csehszlovákiában, Lengyelországban és legtöbbször Olaszországban.

 

1995 óta tánctanárként és pontozóbíróként dolgozom. Tanítok kezdőket, haladókat, versenytáncosokat. Vállalok magánórákat és rendezvényekre való felkészítést is, nyitótánc és esküvői tánc betanítását.

 

Elsősorban Szegeden és környékén dolgozom, amellett a kecskeméti Fallaway Táncegyesület szakvezető edzője vagyok.    

www.fallaway.freewb.hu

 

Csoportjaim nagy sikerrel szerepelnek táncbemutatókon és versenyeken. Hazai és nemzetközi vonalon is megmérettetjük magunkat. Számos bajnoki címet tudhatunk magunkénak.

Óvodás kortól a senior korosztályig mindenki megtalálja nálam a korosztályának és tánctudásának megfelelő csoportot.

A tánc szeretete és a mozgás öröme a legfőbb ismérveim.

 

Asztali nézet